TOIMITUS, PALAUTUKSET JA MAKSUTAVAT

Toimitusehdot

Voimassa 22.09.2020 alkaen

Verkkokauppa


YRITYS Fairy Horse/Tmi Terhi Kujala (y-tunnus 3154370-2) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksutavat

Maksunvälittäjänä verkkokaupassa toimii Checkout Finland. Checkout Finland Oy maksuehdot: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi tekemään maksu turvallisesti. Käytössä lisäksi myös MobilePay-maksutapa. 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, - ja Debit MasterCard -korteilla. Maksunsaajana korttilaskulla näkyy Checkout, joka välittää maksukorttisuorituksen suoraan kauppiaalle. Korttimaksu tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Maksaminen laskulla ja erämaksulla:

Verkkokaupassa voi maksaa myös Collector- laskulla tai osamaksulla. 

Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme pienet tilaukset kirjeenä kotiin, jolloin toimituskulut ovat 3,50e. Pieni tilaus käsittää esim. yhden paidan, yhden korvahupun tai jonkin muun pienen tuotteen, joka mahtuu postilaatikkoon. Otsapannoista muut kuin SD Design otsapannat tulevat kirjepostina (yksi otsapanta) Huom! pintelit ja suojat eivät mahdu, tulee liian paksu paketti. Suuremmat tilaukset toimitetaan aina pakettina, jonka toimituskulut ovat 7e. Paketti toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen. Tuotteet voi halutessaan myös noutaa Klaukkalasta sovittavana ajankohtana. Nouto on maksuton. Tilaukset arvoltaan yli 80e toimitetaan maksutta, paitsi satulan toimitusmaksu on aina 15e.

Toimitusaika 

Pyrimme postittamaan tilaukset aina mahdollisimman pian, yleensä 1-3 vuorokauden kuluessa. Tilauksen toimitus tapahtuu täten 3-5 vuorokauden kuluessa, myös postista riippuen. Tilaustuotteiden toimitusaika on 5-14 vuorokautta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä, tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Asiakkaalle palautetaan tuotteiden hinta, lähetyksen postikuluja ei palauteta. 

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, laita palautuksesta viesti sähköpostitse asiakaspalvelu@fairyhorse.fi.  Saat asiakaspalvelusta viestillä helposti-koodin palautuspaketillesi, jolloin saat postitettua sen maksutta. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake, ja laita se palautuksen mukaan. Pakkaa tuotteet huolellisesti, kirjoita paketin päälle viestillä saamasi helposti-koodi sekä osoite ja puhelinnumero, ja vie paketti postiin. 

Satulan palautus tapahtuu asiakkaan toimesta ja kustannuksella. Satulan palautus Matkahuollon pakettina maksaa 13,90e, jos postittaa samassa laatikossa kuin tullut.

Palautusosoite (myös tilauksen mukana):

Fairy Horse/Tmi Terhi Kujala, Metsäkyläntie 191A, 01800 Klaukkala.

Lisää myös puhelinnumero paketin päälle: 0407433479

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa verkkokaupalle sähköpostitse tai nettisivujen yhteydenotto- välilehdellä. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Kaikissa muissa ongelmatilanteissa, kuin paketin vahingoittumisessa otathan yhteyttä ensisijaisesti verkkokauppaan, niin etsimme ratkaisun tilanteeseen.