Rakkaudesta hevostarvikkeisiin

Värejä, kimallusta ja pientä luksusta arkeen. Tämä verkkokauppa on syntynyt omasta innostuksesta, tai sanotaan rakkaudesta hevostarvikkeisiin. Myynnissä on varusteita hevosille ja poneille, sekä valikoituja asuja ja asusteita ratsastajalle. Etsin jatkuvasti uusia ihania, osittain uniikkeja tuotteita verkkokauppaan. 

Verkkokauppa perustettiin syksyllä 2020. Valikoima laajenee pikkuhiljaa, ja uusia tuotteita ja tuotemerkkejä tulee myyntiin. Kesällä 2021 vaihdoin verkkokaupan alustan Finqu-pohjalle. Vertailtuani eri verkkokauppa- alustoja totesin sen omiin tarkoituksiin sopivimmaksi. Pyrin postittamaan tilaukset aina mahdollisimman pian. Verkkokauppa on osa-aikainen yritykseni, ja työskentelen päivätyössä muualla. Postitus saman päivän iltana onnistuu usein. Poikkeuksellisista toimitusajoista esim. matkan vuoksi tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Autan ja neuvon mielelläni asiakkaita, ja yhteyttä saa ottaa myös Whatsappilla tai tekstiviestillä. Tulen oikein iloiseksi jos saan palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, turhia kysymyksiä ei ole! Saa toki soittaakin, mutta töissä en välttämättä pysty vastaamaan. Testaan useita tuotteita omalla ponilla, ja minulla on myös yhteistyökumppaneita Instagramin puolella. Seuraa meitä myös Instagramissa tai Facebookissa @fairyhorse.fi, niin saat lisää tietoa tuotteista, uutuuksista ja arvonnoista.

Terveisin

Terhi, Fairy Horse