Nights Collection estehuopa
Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa Nights Collection estehuopa

Nights Collection estehuopa

Back on Track
84,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Upea Back on Track estehuopa on erittäin tyylikäs ja sillä on lisäksi funktionaalisia, mahdollisesti suorituskykyä parantavia ominaisuuksia Back on Track ainutlaatuisen materiaalin ansiosta.

Welltex-teknologia on upotettu uuteen kestävään ja innovatiiviseen vohvelikankaaseen huovan sisäpuolella. Uusi kangas heijastaa lämpöä paremmin kuin koskaan aiemmin. Tämä voi antaa hevosellesi paremmat olosuhteet suorittamiseen. Myös verenkierto voi parantua ja selän mahdollinen jäykkyys helpottua ja toivommekin, että saat hevosesi kanssa kokea eron. Huovassa on kaksikerroksinen täyte taatakseen paremman iskunvaimennuksen ja hengittävyyden. Tehty kuuluisan BoT No I-huopamallin mukaan, jotta säälle jäisi riittävästi tilaa ja selkärankaan kohdistuva paine olisi mahdollisimman pieni.

Nights Collection estehuopa on toistaiseksi tilaustuote, jonka toimitusaika on 7-14 vrk. 

Back on Track:n tuotteissa on funktionaalinen Welltex- tai tekninen Iontex-kangas, joilla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet