Felix lisätoppa 200g
Felix lisätoppa 200g Felix lisätoppa 200g Felix lisätoppa 200g Felix lisätoppa 200g

Felix lisätoppa 200g

Back on Track
129,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Felix lisätoppa, jossa sileäpintainen sisävuori auttaa pitämään karvan sileänä. Sisävuori on antibakteerista ja hellävarainen hevosesi karvalle ja sisältää Back on Trackin mineraaleja sisältävän Welltex®-vaikutuksen. Welltex®- kangas heijastaa infrapunalämpöä, joka ylläpitää ja kiihdyttää verenkiertoa.

Kevyt loimi, joka antaa hyvin lämpöä, mutta ei kuitenkaan lisää painetta lihaksille. Saatavana tällä hetkellä vain 200 g paksuudella. Erinomainen lämmön pidätyskyky ja hyvin hengittävä.

Yhdistä Felix loimi toiseen loimeen edessä olevan kiinnityksen avulla kiinnityksillä edessä ja takana. Felixiä on helppo käyttää yhdessä useiden loimien kanssa. Kiinnityssarja tulee pakkauksen mukana.

· Welltex®-teknologia

· Infrapunalämpö

· Hyvin hengittävä

· Kiinnityssarja mukana

TILAUSTUOTE, TOIMITUSAIKA 7-14VRK.

Kaikki Back on track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.