Back on Track selänlämmittäjä 100cmx120cm
Back on Track selänlämmittäjä 100cmx120cm Back on Track selänlämmittäjä 100cmx120cm Back on Track selänlämmittäjä 100cmx120cm

Back on Track selänlämmittäjä 100cmx120cm

Back on Track
108,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Peittää tärkeimmät lihakset selässä, lantiolla ja ristiselässä. Selänlämmittäjää käytetään paikallisiin selän lihasongelmiin, lisäämään notkeutta ja liikkuvuutta selkään, sekä ennaltaehkäisevänä ennen ja jälkeen kilpailun/ harjoituksen. Koko sisä- ja päällyskangas on polypropyleeniä, joka sisältää keramiikkajauhetta. Kankaiden välissä on ohut täyte. Selänlämmittäjässä on tarranauha koko pituudelta, jolloin se on helppo kiinnittää tavallisiin loimiin. Tarranauhan vastakappaleen voi ommella esim. talliloimeen. Lisäksi selänlämmittäjässä on nylonlenkit esim. loimivyölle ja 4 kpl metallisia d-renkaita.

Varastossa koko 100cm X 120cm. Väri musta. Rintaremmi selänlämmittäjään myydään erikseen. 

Kaikki Back on track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.