SD My Passion satulahuopa, full
SD My Passion satulahuopa, full SD My Passion satulahuopa, full SD My Passion satulahuopa, full SD My Passion satulahuopa, full SD My Passion satulahuopa, full SD My Passion satulahuopa, full

SD My Passion satulahuopa, full

SD Design
69,00 €
Sisältää alv. 24 %

"My Passion" on juuri sitä, mitä SD on - intohimomme. Tällä mallistolla SD Design halusi luoda satulahuopia kauneimmissa väreissä, jotka todella säteilevät ja herättävät huomiota. Värikäs, kaunis, elegantti, ripauksella glitteriä. My Passion -mallisto on täydellinen!

Satulahuopa on valmistettu upeasta kiiltävästä tikatusta kankaasta, joka antaa väreille paljon kirkkautta ja ripauksen ylellisyyttä. Satulahuopaan on saatavilla upeat yhteensopivat pintelit hopeisilla yksityiskohdilla.

Kuten aina, kun valitset hevosellesi SD-satulahuovan, saat paljon enemmän kuin "vain kauniin satulahuovan". Takaosa on valmistettu ainutlaatuisesta High IC Cool -kankaasta, joka kuivuu nopeasti ja ohjaa hien/kosteuden/lämmön pois hevosesta. Itse muoto on anatominen ja siinä on runsaasti tilaa säälle, joten hevosesi voi liikkua vapaasti.

Huovan koko full, malli kouluhuopa.

Värit: Purple Dream (violetti) ja Blissful Sea (sininen) 

Pesu max 30 asteessa tai käsinpesu. Pestävä erikseen ja linkoamatta. Venytä satulahuopaa hieman pesun jälkeen ennen kuin ripustat kuivumaan. Pese sisäpuoli ulospäin.